Avskedsmiddag

I lördags hade jag avskedsmiddag för mina underbara vänner! Jag hade verkligen gått in för det, och den som stod för den fantastiska maten var mammas asiatiska kompis Damian Aw, en riktig masterchef från singapoore. Vi lagade alla möjliga delikatesser från kina/singapoore osv. Det var fantastiskt. Om ni vill att han lagar mat på er fest är det bara att höra av sig: damien16aw@hotmail.com, och hälsa från mig! Det blev drinkar, lite tårar, presenter, mat mat och mer mat och naturligtvis mina vänner. Allt från riktiga samskolesessor, klassiska symfoniker, musiknördar, supermodeller och schillerskajapaner. Precis som jag, så är mna vänner bara en salig blandning av sköna människor. Jag har minst lika många vänner som ej är bosatta i sverige. Jag hatar när alla är likadana, jag skulle aldrig stå ut. Ni är fina. Väldigt fina.
Aurora, Jag, Matilda. What if we'd never met? Jag kan inte tänka er mitt liv utan er. hur långt vi än är ifrån varandra kommer ni alltid vara med mig. Och 10 månader är inte speciellt mycket.
Ni är bäst <3
Jag och hanna. Det var så kul att både du och sofia kom, mina äldsta barndomsvänner
Förmodligen kvällens finaste present fick jag av min matilda. Jag kan berätta mer om den sen, men jag kan säga att den utlöste mina första tårar inför att åka iväg. Jag älskar dig matilda.
Me and vår allldeles egna supermodell Natalia. http://natalia.spotlife.se/
Bästis. Aurora min bästa vän. Du är nog den som fick mig intresserad av utbyte från början. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket, men vi har faktiskt redan klarat av ett år ifrån varandra. Hoppas mitt år en france blir lika magiskt som ditt år i austrlien. http://auroral.blogg.se/
Fick så fina avskedspresenter av alla! Jag ade inte ens räknat med att ni skulle komma med något. Berättar mer om presenterna sen. Tack alla ni är så fina!
Amanda och jag. Jag kommer sakna att gå runt med dig i skolan, du är alltid den som lugnar ner mig. Jag kommer sakna att snacka om hermes-sjalar , missioni-skor och allmänt mode utan att känna mig ytlig eller dum i huvudet. Jag kommer sakna att du alltid hjälper mig , alltid ställer upp, och det faktum att vi umgåtts på riktigt i lite över ett halvår, men det känns som jag känt dig hur länge som helst. Jag ser framemot att du hälsar på mig en france. Amanda har även en modeblogg:http://iristasevski.blogg.se/
En av mina fina sångvänner olivia- som spenderade ett utbytesår i Japan 2010-2011
Ni kan läsa om hennes år här:http://japansktussilago.blogg.se/
Om ni vill höra hennes ljuva stämma kan ni istället lyssna här:http://www.myspace.com/olivia-p
Lisa et moi, två av de få i skolan som gillar franska. Om ni är intresserade av en grym blogg, så kika in på:
http://snobbsessan.blogg.se/
Samtjejerna samlade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0