Avskedsmiddag

I lördags hade jag avskedsmiddag för mina underbara vänner! Jag hade verkligen gått in för det, och den som stod för den fantastiska maten var mammas asiatiska kompis Damian Aw, en riktig masterchef från singapoore. Vi lagade alla möjliga delikatesser från kina/singapoore osv. Det var fantastiskt. Om ni vill att han lagar mat på er fest är det bara att höra av sig: damien16aw@hotmail.com, och hälsa från mig! Det blev drinkar, lite tårar, presenter, mat mat och mer mat och naturligtvis mina vänner. Allt från riktiga samskolesessor, klassiska symfoniker, musiknördar, supermodeller och schillerskajapaner. Precis som jag, så är mna vänner bara en salig blandning av sköna människor. Jag har minst lika många vänner som ej är bosatta i sverige. Jag hatar när alla är likadana, jag skulle aldrig stå ut. Ni är fina. Väldigt fina.
Aurora, Jag, Matilda. What if we'd never met? Jag kan inte tänka er mitt liv utan er. hur långt vi än är ifrån varandra kommer ni alltid vara med mig. Och 10 månader är inte speciellt mycket.
Ni är bäst <3
Jag och hanna. Det var så kul att både du och sofia kom, mina äldsta barndomsvänner
Förmodligen kvällens finaste present fick jag av min matilda. Jag kan berätta mer om den sen, men jag kan säga att den utlöste mina första tårar inför att åka iväg. Jag älskar dig matilda.
Me and vår allldeles egna supermodell Natalia. http://natalia.spotlife.se/
Bästis. Aurora min bästa vän. Du är nog den som fick mig intresserad av utbyte från början. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket, men vi har faktiskt redan klarat av ett år ifrån varandra. Hoppas mitt år en france blir lika magiskt som ditt år i austrlien. http://auroral.blogg.se/
Fick så fina avskedspresenter av alla! Jag ade inte ens räknat med att ni skulle komma med något. Berättar mer om presenterna sen. Tack alla ni är så fina!
Amanda och jag. Jag kommer sakna att gå runt med dig i skolan, du är alltid den som lugnar ner mig. Jag kommer sakna att snacka om hermes-sjalar , missioni-skor och allmänt mode utan att känna mig ytlig eller dum i huvudet. Jag kommer sakna att du alltid hjälper mig , alltid ställer upp, och det faktum att vi umgåtts på riktigt i lite över ett halvår, men det känns som jag känt dig hur länge som helst. Jag ser framemot att du hälsar på mig en france. Amanda har även en modeblogg:http://iristasevski.blogg.se/
En av mina fina sångvänner olivia- som spenderade ett utbytesår i Japan 2010-2011
Ni kan läsa om hennes år här:http://japansktussilago.blogg.se/
Om ni vill höra hennes ljuva stämma kan ni istället lyssna här:http://www.myspace.com/olivia-p
Lisa et moi, två av de få i skolan som gillar franska. Om ni är intresserade av en grym blogg, så kika in på:
http://snobbsessan.blogg.se/
Samtjejerna samlade

-

Skål!

.

Amanda, Lisa, Emma

En vecka kvar

Nu är det en vecka kvar tills jag åker. Jag har handlat sjukt mycket orrefors-glas till värdfamiljen, små grejer med dalahästar på och annat svenskt. Min värdfamilj verkar vara väldigt speciell (men bra speciell) enligt beskrivningen jag fick. De är miljömedvetna och slösar inte vatten, el osv. De cyklar hellre än att åka bil. Haha de har varken diskmaskin eller tv. Tv blir nog inte så svårt (jag tittar knappt på tv hemma) så länge jag har dator och internet överlever jag nog. Diskmaskin lär jag väl få vänja mig vid. Men jag menar, jag måste ju se till att köpa presenter som passar dem. Haha sjukt svårt att köpa presenter till människor man aldrig träffat.
Andra förberedelser har varit att shoppa med mamma efter viss basic-grejer jag lär behöva ( jag kommer ju vara rätt fattig under året, så det är väl lika bra att passa på nu)
annars spenderar jag min tid nu med att försöka träffa människor jag kommer sakna, spendera tid med min familj och plugga matte c (FML) som jag tentar av om 2 dagar. Just det, håller också på med en inspelning av en låt som snart kommer upp på min myspace.
à bientôt

Att börja blogga.

Alltså detta är ett test-inlägg. har aldrig bloggat förut. haha...

jag åker snart...bara några få veckor kvar!

RSS 2.0